Bericht versturen
Kunshan Grace Hardware Co., Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About De bevestigingsmiddelen worden toegepast en getest
Evenementen
Contacten
Contacten: Mrs. Miranda Li
Contact nu
Post ons

De bevestigingsmiddelen worden toegepast en getest

2023-01-09
Latest company news about De bevestigingsmiddelen worden toegepast en getest

De bevestigingsmiddelen zijn een klasse van mechanische gedeelten voor het vastmaken verbindingen worden en in een brede waaier van toepassingen worden gebruikt gebruikt die die. De bevestigingsmiddelen, het gebruik van een brede waaier van de industrieën, met inbegrip van energie, elektronika, de elektro, mechanische, chemische, metallurgische, vorm, hydraulische en andere industrieën, in een verscheidenheid van machines, materiaal, voertuigen, schepen, spoorwegen, bruggen, gebouwen, structuren, hulpmiddelen, instrumenten, chemische producten, instrumenten en voorraden, enz., kunnen een grote verscheidenheid van bevestigingsmiddelen zien, is een wijder gebruikte mechanische stichtingsdelen. Het wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid van specificaties, verschillend prestatiesgebruik, en de normalisatie, rangschikking, generalisatie van de graad is ook uiterst hoog. Daarom hebben sommige mensen ook een nationale norm voor een klasse van bevestigingsmiddelen genoemd standaarddiebevestigingsmiddelen, of eenvoudig als standaarddelen worden bedoeld.
Toepassing van bevestigingsmiddelen
In een verscheidenheid van machines, materiaal, voertuigen, schepen, kunnen de spoorwegen, de bruggen, de gebouwen, de structuren, de hulpmiddelen, de instrumenten, de meters en de levering, enz., een verscheidenheid van bevestigingsmiddelen zien. Het wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid van specificaties, verschillend prestatiesgebruik, en de normalisatie, rangschikking, generalisatie van de speciesgraad is ook uiterst hoog. Daarom hebben sommige mensen ook een nationale norm voor een klasse van bevestigingsmiddelen genoemd standaarddiebevestigingsmiddelen, of eenvoudig als standaarddelen worden bedoeld.
De bevestigingsmiddelen worden wijd gebruikt in de mechanische stichtingsdelen. Met de toetreding van China tot WTO in 2001 en stap in de rangen van internationale handelsbevoegdheden. De het bevestigingsmiddelproducten worden van China uitgevoerd naar een groot aantal landen rond de wereld, en de bevestigingsmiddelproducten van over de hele wereld blijven in de Chinese markt gieten. De bevestigingsmiddelen als één van de producten met groot de invoer en de uitvoervolume in China, om internationale convergentie te bereiken, Chinese bevestigingsmiddelondernemingen te bevorderen aan de wereld, om bevestigingsmiddelondernemingen te bevorderen om volledig aan internationale samenwerking en de concurrentie deel te nemen, zijn met belangrijke praktische en strategische betekenis. Als elk specifieke bevestigingsmiddelproductspecificaties, afmetingen die, tolerantie, gewicht, prestaties, methodes, evenals goedkeuringsinspectie, tekens merken en en andere oppervlaktevoorwaarden, punten van specifieke vereisten verpakken.
Algemeen gebruikte het testen instrumenten
Het belangrijkste aspect van de ontwikkeling en het ontwerp van bevestigingsmiddelen is kwaliteitscontrole, en er zijn verscheidene belangrijke poorten van inkomende materialen aan afgewerkt productverzending, die verschillende inspectiemethodes hebben. Eerst en vooral, is het inkomende materiaal verwant met de verschijning, grootte, elementen, prestaties, de schadelijke stoffen die, enz. de de de testen; het proces is meer verschijning, grootte, die experimenten kloppen, smedend stroomlijnen; de thermische behandeling is etc. meer verschijning, hardheid, torsie, spanning, goud; de oppervlaktebehandeling is meer wat test van het waterstofbros maken, plateren, zoute nevel, enz., met inbegrip van de verzending van schadelijke stoffen het testen. In de grootte, verschijning gemeenschappelijk is testen, de secundaire yuan, de contouren aangeeft van het meten van machine, coördinaat die machine, beeldsorteermachine meten (dit is een volledige selectiemachine); het mechanische en chemische testen, hoofdzakelijk hardheidsmachine (Rockwell en Vickers), treksterktemachine, metallographic microscoop; materialen het testen, is er een spectrale analysator, zout nevelmeetapparaat.